0512 472 675 - WhatsApp: 0651461122 info@autovanderwal.nl

TOP auto😍

Rated 5 out of 5
14 november 2021

nou t was wel een ritje!! maar zeer zeker de moeite waard! goede auto, fijn geholpen door de baas, en er stond nog veel meer leuks…een goed bedrijf,, bedankt goede service

eric

Gastvrij en vriendelijk

Rated 5 out of 5
29 september 2021

Blij met mijn witte ford ka. Echt een betrouwbaar bedrijf, als het bij mij in de buurt was zou ik zelfs mijn auto daar in onderhoud doen. Mochten we weer een auto zoeken zou ik zeker hier heen gaan.

Melissa daleman

Uit de brand met een auto uit 1e hand!

Rated 5 out of 5
26 september 2021

Beste aspirant autokoper,
Op zoek naar een automobiel voor de winter kom ik via gaspedaal.nl bij AUTO VAN DER WAL terecht.
Wat ik zocht heb ik bij dit bedrijf gevonden. Voor mij niet naast de deur, echter een oud Hollands spreekwoord luid; Wat je ver haalt is lekker!
De duidelijke foto’s, beschrijving en het telefoon gesprek gaven mijn voorgevoel het beslissende teken.
De volgende dag na 2 uur sturen, hartelijk ontvangen en Gerrit van der Wal is zijn woord nagekomen. Een prachtige auto, waar geen woord over was gelogen.
Mijn nieuwe oude winterauto rijd als een tierelier.
Ben zo blij als een klein kind,. Op de terug weg een aantal keer gestopt om ook van de buitenkant te kunnen genieten. Ik hou van mijn nieuwe Friese suikerbroodje.
Gerrit draait niet om de zaak heen, dat is waar ik van hou, een prima zaak. Geen verkoop praatjes van een gladde autoverkoper. De Friese nuchterheid is een pré, geen gezeik iedereen rijk!
Niet twijfelen maar doen, voor weinig poen een auto die het blijft doen!
Auto bedrijf van der Wal, is een top zaak!

Arno Langendam

klein maar fijn.

Rated 5 out of 5
25 september 2021

In en klein dorp ,een keurig bedrijf,met een echte friese wâldpiek mentaliteid . Niet denken in problemen maar in oplossingen en tevreden een auto gekocht.

André

Auto gekocht

Rated 5 out of 5
2 september 2021

Een vriendelijk en behulpzaam bedrijf. ZORGT goed voor de klant ,laat zijn werkzaamheden zien wat er gedaan is. Zeer klantvriendelijk zoekt u een auto dan is dit het adres

jens